3 καθαρισμοί που πρέπει να προσέξουμε αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Πολλοί από εμάς θα παραμελήσουμε το αμάξι μας και αυτό μόνο αρνητική επίδραση θα έχει. Θα αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο τρεις βασικούς καθαρισμούς που πρέπει να προσέξουμε.

1)     Αρχικά πρέπει να προσέξουμε τον μπροστινό προφυλακτήρα ο οποίος λεηλατείται από τα έντομα και σε συνδυασμό με την ζεστή του καλοκαιριού όλα αυτά ξεραίνονται και οξειδώνουν το χρώμα.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι απλή. Με ένα πλύσιμο στο πλυντήριο μας στην Πατρών Αθηνών 40, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αφαιρέσει τα έντομα με το κλασικό μας πλύσιμο σε περίπτωση που δεν έχει οξειδωθεί το χρώμα. Διαφορετικά, θα πρέπει να γίνει εφαρμογή ειδικών προϊόντων. Κάτι που έχουμε γνώσεις να κάνουμε και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

2)     Το δεύτερο μέρος που πρέπει να  προσέξουμε είναι ο κινητήρας. Ο κινητήρας δουλεύει υπερωρίες το καλοκαίρι, καθώς το ζεστό κλίμα δεν το αφήνει να παγώνει και το ζεστό αμάξωμα δεν βοηθάει στην επαγωγή της θερμοκρασίας. Και σε όλα αυτά έρχεται και η σκόνη η οποία κρατάει την ζεστή στο μοτέρ με αποτέλεσμα η φθορά και η κατανάλωση να αυξάνεται.

Το πλυντήριο μας είναι εξειδικευμένο στον καθαρισμό του μοτέρ και μπορεί να σας απαλλάξει από την σκόνη. Έτσι το μοτέρ σας θα δουλεύει καλύτερα και εσείς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

3)     Τέλος, τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου θα πρέπει να αναζωογονηθούν κάθε δυο εβδομάδες για να τα προφυλάξουν  από το ‘σπάσιμο’. Ο ήλιος κάνει μεγάλη ζημιά και φθείρει πολύ γρήγορα τα δέρματα στο αυτοκίνητο.

Ο όμιλος μας εχει εξελίξει δυο υπηρεσίες για τα δερμάτινα μέρη. Μια αναζωογόνηση και έναν καθαρισμό δερμάτων έτσι ώστε να σας δώσουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Αυτές οι υπηρεσίες αν και νέες έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και το προσωπικό μας έχει αποκτήσει εμπειρία.

Θα μας βρείτε στην Πατρών Αθηνών 40 ή στο τηλέφωνο 2610-433-366