5 λόγοι, γιατί πρέπει να μεταβείτε σε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο

Κανονικά οι λόγοι θα ήταν 21  αιώνας, 21  αιώνας, 21  αιώνας, 21  αιώνας, 21  αιώνας, άλλα δεν θα έβγαινε άκρη. Όποτε έχουμε.

Ημερολόγιο- ο εφιάλτης όλων των οδηγών με εταιρικά οχήματα. Μια συνεχής χάρτινη γραφή, καταγραφή χιλιομέτρων και, στη συνέχεια, μακροχρόνια επανεγγραφή σε ηλεκτρονική μορφή. Τώρα θα συνοψίσουμε τους 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να μεταβείτε σε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο και τα κύρια οφέλη του.

Διαχείριση

Το ηλεκτρονικό ημερολόγιο εξοικονομεί πολύ χρόνο τόσο για τον εργοδότη όσο και για τους εργαζομένους. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν την υποχρέωση να κάνουν μεγάλα ταξίδια σε έντυπη μορφή και είναι σίγουροι ότι οι προσωπικές τους ταξιδιωτικές πληροφορίες είναι κρυμμένες. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι όλα τα έγγραφα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, επομένως δεν υπάρχει υποχρέωση σάρωσης εγγράφων. Αυτό καθιστά την αρχειοθέτηση ευκολότερη και σαφέστερη.

Αποδοτικότητα

Το σύστημά σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το κόστος ολόκληρου του στόλου. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η εύκολη παρακολούθηση της κατανάλωσης καυσίμου, η τεχνική κατάσταση των οχημάτων και το συνολικό κόστος του στόλου σας. Τακτικά διαστήματα σέρβις μπορούν επίσης να παρακολουθούνται στο σύστημα για την αποφυγή περιττού κόστους αποτυχίας λόγω μη συμμόρφωσης.

Διαφάνεια

Η λύση μας είναι διαφανής και για τις δύο πλευρές. Χάρη στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο, όλες οι εγγραφές γίνονται σαφείς. Με σαφείς πληροφορίες από τις μονάδες μας, θα αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με τον σκοπό της διαδρομής, σχετικά με την εργασία που εκτελείται από τον οδηγό ή οποιαδήποτε άλλη σύγχυση σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εργασίας.

Ταχύτητα

Κρατήστε αμέσως τις πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα οδήγησης. Αυτές οι πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω της διεπαφής ιστού ή της εφαρμογής στο smartphone σας. Η πρόσβαση στο σύστημα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με περιορισμένη ορατότητα στους υπαλλήλους σας. Το συστημα επιτρέπει επίσης γρήγορη εισαγωγή δεδομένων ανεφοδιασμού καυσίμων – αυτή η όλη διαδικασία θα σας πάρει λίγα δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο με τη λογιστική του κόστους.

Ασφάλεια

Εξαίρεση στην αποτελεσματικότητα των οχημάτων και των οδηγών, η ασφάλεια των μεταφορών είναι επίσης πολύ σημαντική. Οι μονάδες μας καταγράφουν τις υψηλότερες ταχύτητες εκτός από την οδήγηση. Βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας συμμορφώνονται με τους κανονισμούς κυκλοφορίας και, ως εκ τούτου, μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των ίδιων ή των άλλων.

Ολα αυτα σας τα προσφερουμε μεσα απο την DKV καθως ο ομιλος Κολοκυθας ειναι επισημος συνεργατης για την Ελλαδα.