Απόλυτη επιτυχία για το Track Day των ΦΙΛΜΠΑ – LSD Team

Η ΦΙΛΜΠΑ και το LSD TEAM διοργάνωσαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ίσως το καλύτερο Track Day στην ιστορία της Πάτρας στην πίστα της ΚαρτΜάνια στα Βραχναίικα Πατρών. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό η διοργάνωση εκτός από το «Αγωνιστικό» κομμάτι, είχε και εκδρομικό χαρακτήρα αφού το παρόν έκτος από τους «μάχιμους» έδωσαν πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους.

Τις οδηγικές τους ικανότητες δοκίμασαν 47 οδηγοί με διάφορα οχήματα (αυτοκίνητα, μηχανές, καρτ), ενώ αρκετοί δοκίμασαν τις δεξιότητές τους με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας με προνομιακή τιμή λόγο της Εκδήλωσης.

Την παράσταση έκλεψαν αρκετοί μικροί φανατικοί του Μηχανοκίνητου αθλητισμού, που τους δόθηκε η ευκαιρία, να οδηγήσουν καρτ και να μπουν συνοδηγοί σε αγωνιστικά αυτοκίνητα (και μη), με τις ηλικίες του να ξεκινούν από μόλις 4 ετών.

Η κερκίδα ήταν για πάνω από 5 ώρες γεμάτη, με τους φίλαθλους να χειροκροτούν την προσπάθεια όλων για τον καλύτερο δυνατό χρόνο, δράττοντας της ευκαιρίας της δωρεάν εισόδου.

Ο όμιλος μας υποστήριξε το τοπικό event όχι μόνο με την χορηγία του άλλα και με πολλά αυτοκίνητα που προτίμησαν τα καύσιμα μας.

O Σάκης Καλούδης, μόνιμος υποστηρικτής της Aegean Super Unleaded Plus 100RON βγήκε πρώτος στην κατηγορία του.