Κολοκυθάς - Υγραεριοκίνηση

Αυτοκίνητο / Kolokithas Gas

Φέραμε πρώτοι στην Πάτρα την υγραεριοκίνηση.

Υγραεριοκίνηση

Με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Lovato Hellas.

Περισσότερη οικονομία

Συγκρίνοντας τις τιμές της βενζίνης με τις τιμές του υγραερίου και του φυσικού αερίου και λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές επιδόσεις που απορρέουν από τα χαρακτηριστικά τους, τα αυτοκίνητα υγραερίου είναι κατά 50% πιο οικονομικά από αυτά της βενζίνης, ενώ τα αυτοκίνητα που κινούνται με φυσικό αέριο κατά 60 έως 65%.

Λιγότερες εκπομπές CO2

Τα οχήματα που κινούνται με αέριο δεν εκπέμπουν σωματίδια, ενώ οι εκπομπές τοξικών αερίων τους είναι χαμηλότερες από εκείνες της βενζίνης. Ιδίως οι εκπομπές CO2 των υγραεριοκίνητων οχημάτων είναι χαμηλότερες έως και 20%, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Παροχές

Εγγύηση Διπλής Δράσης

Η Lovato Hellas ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της υγραεριοκίνησης σας παρέχει τώρα Εγγύηση Διπλής Δράσης.
Τo νέο πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για να καλύψει τα κενά που υπήρχαν στην διεκπεραίωση της εγγύησης πέραν του εγκαταστάτη και να διευρύνει πανελλαδικά την πλήρη εγγύηση Lovato μέσα από ένα επίσημο πανελλαδικό δίκτυο.

Πανελλαδική Κάλυψη

Η Lovato Hellas σας παρέχει ασφάλεια στην εγκατάσταση, προσφέροντάς σας την διπλή εγγύηση Double Action με την οποία έχετε κάλυψη σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε και άμεση εξυπηρέτηση για το service του αυτοκινήτου σας.

Γνησιότητα Εξαρτημάτων

H Lovato Hellas είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που διανέμει συστήματα υγραεριοκίνησης που συνοδεύονται από ένα έντυπο καταγραφής των serial number όλων των εξαρτημάτων που απαιτούνται για την μετατροπή.

Έτσι όλοι οι πελάτες της Lovato Hellas είναι βέβαιοι για την γνησιότητα των εξαρτημάτων που επιλέγουν να τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους.

Απευθείας Έκδοση Εγγύησης

Με την νέα Web Services παραλαμβάνετε το έντυπο εγγύησης επί τόπου από τον επίσημο εγκαταστάτη και σας αποστέλλεται και στο e-mail σας ως επιβεβαίωση. Η εγγύηση Double Action καλύπτει την εγκατάσταση του οχήματος σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Kolokithas gas
quotation marks image

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών.

Σε όλα μας τα πρατήρια αγοράζοντας υγραέριο για το αυτοκίνητό σας, μπαίνετε στο πρόγραμμα για επιστροφή 3%.

Καλέστε μας στο 2610 525 949 ή επισκεφθείτε μας στην Πατρων Πυργου 1, παραλία Πατρών.

 

Συστήματα Υγραεριοκίνησης

ΣΥΣΤΗΜΑ DIRECT INJECTION

Το σύστημα υγραερίου Lovato Direct Injection προσφέρει έως και 40% οικονομία, παρέχοντας αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ EXR Plus

Το σύστημα Smart ExR αντιπροσωπεύει την εξέλιξη των συστημάτων υγραεριοκίνησης, διαθέτοντας προηγμένες τεχνολογίες και παραμέτρους που μόνο η Lovato προσφέρει.