Σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων Kolokithas

Διαχειρίσου τα έξοδα καυσίμου με προπληρωμένες κάρτες

Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει ένα μικρό στόλο οχημάτων που οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν για επιχειρηματικούς σκοπούς, η παροχή καρτών προπληρωμένου καυσίμου μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε υπό έλεγχο τις αγορές καυσίμων, ενώ παράλληλα να τους χαρίσετε την απαραίτητη ευελιξία. Οι προπληρωμένες κάρτες καυσίμου προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ελκυστικότερα από τις παραδοσιακές κάρτες αερίου.

 

Ποια είναι η λογική των προπληρωμένων καρτών καυσίμου;

Οι προπληρωμένες κάρτες καυσίμων δεν είναι πιστωτικές κάρτες. Αντ ‘αυτού, είναι επαναφορτιζόμενες κάρτες καυσίμων που λειτουργούν σαν χρεωστικές. Αφού επιλέξετε τον αριθμό των προπληρωμένων καρτών στόλου που χρειάζεστε, στη συνέχεια καταθέτετε χρήματα σε κάθε μεμονωμένη κάρτα. Μπορείτε να ορίσετε τα διαθέσιμα όρια ημέρας, εβδομάδας και μήνα που θα έχει κάθε κάρτα. Όταν το υπόλοιπο των καρτών μειώνεται, στις κάρτες επαναφορτιζόμενων καυσίμων, η διαδικασία να ξαναγεμίσουν είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή.

 

Έλεγχος δαπανών σε επίπεδο αγοράς με προπληρωμένες κάρτες καυσίμων

Οι κάρτες προπληρωμένων καυσίμων σας επιτρέπουν να περιορίσετε τους τύπους αγορών που μπορούν να κάνουν οι υπάλληλοί σας με τις κάρτες που τους διαθέτετε. Μπορείτε να σταματήσετε τους εργαζόμενους σας να αγοράζουν άλλα αντικείμενα, περιορίζοντάς τους σε αγορές που πληρώνουν με την αντλία. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε οι κάρτες τους να καλύπτουν και επισκευές οχημάτων .

Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε έχετε εικόνα των δαπανών που γίνονται μέσω των καρτών σας, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε μεμονωμένη κάρτα και να δείτε λεπτομερές ιστορικό συναλλαγών. Αυτή η δυνατότητα προβολής των τύπων και των ποσών των συναλλαγών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε προσαρμογές στον προϋπολογισμό σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις κατηγορίες δαπανών που πρέπει να περικοπούν ώστε να μπορείτε να μειώσετε το συνολικό κόστος των επιχειρήσεων.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο 2610 524 111.