Ευκαιρίες Καριέρας

Εργαστείτε με την πιο ευέλικτη ομάδα

O όμιλος Κολοκυθάς Καύσιμα, εταιρεία πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων, κατέχει ηγετική θέση στην πώληση καυσίμων τόσο στα Ι.Χ. οχήματα όσο και στα Ε.Χ. φορτηγά.

Με γνώμονα την έμφαση στον πελάτη και τον σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό, ο όμιλος Κολοκυθάς Καύσιμα αξιοποιεί τα θετικά στοιχεία του παρελθόντος του, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην Ευρώπη και θέτει τους νέους στόχους του για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ευκαιρίες απασχόλησης

Πωλητής καυσίμων

Όποιο κι αν είναι το καύσιμο, τα τμήματα πωλητών Καυσίμων ξέρουν να «στέκονται» δίπλα σε αυτό, άρα και στις ανάγκες όλων των πελατών μας. Είναι το τμήμα αυτό που θα παρέχει τις εξειδικευμένες γνώσεις του για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο του καύσιμου αλλά και των λιπαντικών και χημικών μας.

Υπάλληλος τιμολόγησης

Η δουλειά στο ταμείο δεν έχει να κάνει μόνο με χρηματικά ποσά και συναλλαγές. Είναι πολλά περισσότερα! H υποδοχή μας με την ευχάριστη διάθεσή τους καλωσορίζουν και αποχαιρετούν τους πελάτες, εξασφαλίζοντας πάντα την ικανοποίησή τους μέσω της άριστης εξυπηρέτησης.

Πωλητής κάρτας καυσίμων

Η ομάδα των εξωτερικών πωλήσεων καρτων καυσιμων προσφέρει καθημερινά προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αποκλειστικά σε εταιρικό επίπεδο, με τις στρατηγικές προώθησης και διατήρησης συνεργασιών που ακολουθεί, αντιπροσωπεύοντας την εικόνα του ομίλου Καύσιμα Κολοκυθά στον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι εξωτερικοί μας πωλητές δε διακρίνονται μόνο για το ταλέντο τους στην πώληση. Αλλά και για την ικανότητα τους να εξελίσσουν την πρώτη γνωριμία σε συνεργασία ετών.

Πλύστης αυτοκινήτου / φορτηγού

Στο τμήμα πλυντηρίου έχουμε συνεργάτες που έχουν hobby τους την φροντίδα του αυτοκινήτου και είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία και μπορούν να προσαρμόζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Οι πελάτες βασίζονται στο τμήμα πλυντηρίου γιατί εκείνο μόνο μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες τους και να τις κάνει πραγματικότητα.

Μηχανικός αυτοκινήτων

2 ώρες. Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται ένας μηχανικός αυτοκινήτων στο κατάστημα για να διαγνώσει και να «θεραπεύσει» το αγαπημένο σας αυτοκινητο και όχι μόνο! Οι μηχανικοί αυτοκινήτων είναι αυθεντίες και μπορούν να επισκευάσουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο χάρη στην συνεργασία μας με την AVIS! Οι μηχανικοί μας ξεχωρίζουν για τις τεχνικές τους γνώσεις, αλλά και για τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Οδηγός βυτίου

Πίσω από τα ποιοτικά μας καύσιμα κρύβεται μια ομάδα από εκλεκτά μέλη που συνδυάζουν το πάθος τους για την μεταφορα με την επιχειρηματική σκέψη και το ενδιαφέρον τους για ένα άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε συνεχόμενα ένα αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα.

Διαχειριστής πελατών και credit

Όλα τα οικονομικά δεδομένα των πελατών περνάνε από εδώ: από τα παραστατικά των καταστημάτων μέχρι εισπράξεις, πληρωμές, αλλά και κάθε είδους εμπορική συναλλαγή και διαχείρηση credits.

Φόρμα Αναζήτησης Εργασίας

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του ομίλου Κολοκυθάς και πιστεύετε ότι έχετε τις ικανότητες και την θέληση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, στέλνοντάς μας το βιογραφικό σας και θα σας ειδοποιήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!