Κολοκυθάς - Truckstop

Truckstop

Θέτουμε τις βάσεις για τα μακρινά ταξίδια σας.

Σταθμοί φορτηγών αυτοκινήτων

Για οδηγούς φορτηγών που ταξιδεύουν στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα.

Με πρωτοπόρο το κατάστημα μας στην παραλία Πατρών αλλά και με τα αλλά 3 καταστήματά μας στην Κανελλόπουλου 17 (Πάτρα), Νεοχώρι Θεσπρωτίας και λεωφόρος Γλαυκού 100 (Πάτρα), να συμπορεύονται, δημιουργήσαμε μια αλυσίδα από σταθμούς φορτηγών αυτοκινήτων που μπορούν να παρέχουν στους οδηγούς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την ικανοποίηση των αναγκών τους. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα καυσίμου και υπηρεσιων, την σωστή τιμολόγηση των εμπορευμάτων, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση, καθώς και την συνεχή παροχή υγρών καυσίμων λόγω κατοχής ιδιόκτητων φορτηγών βυτιοφόρων, ορίζουμε σαν βασική προϋπόθεση για την επιβίωση της επιχείρησης την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσφέρει καθημερινά ο όμιλος καύσιμα Κολοκυθά είναι το Truck Stop. Μια υπηρεσία που εξειδικεύεται και εξελίσσεται καθημερινά. Με την συνεχή έρευνα, γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και παραμένουμε ανταγωνιστικοί.

Με μια ματιά:

 1. 1. Υψηλής ποιότητας καύσιμα στις καλύτερες τιμές.
 2. 2. Ευέλικτος τρόπος πληρωμής [π.χ. επιταγές, κάρτες, καταθέσεις].
 3. 3. Τruck Wash.
 4. 4. Πάρκινγκ.
 5. 5. Λιπαντικά και χημικά.
 6. 6. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
 7. 7. WC-Ντους.
 8. 8. Πλυντήριο ρούχων - στεγνωτήριο.
 9. 9. Εξυπηρετούμε όλες τις μέρες τις εβδομάδας.
 10. Κερδίστε τις καλύτερες τιμές στα καύσιμα, έναν έμπιστο συνεργάτη και την πιο έμπειρη διαχείριση στην αγορά.
Kolokithas truck stop
quotation marks image

Δημιουργούμε βάσεις για μακρινά ταξίδια.

Τα πρατήρια Κολοκυθάς, πιστά στην φιλοσοφία τους, προσφέρουν υψηλής ποιότητας καύσιμα σε κομβικά σημεία της Ελλάδας και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

 

Υπηρεσίες Truck Stop

Στόχος μας είναι η δημιουργία δεσμών, μέσω της άμεσης προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών.

Άμεση επαφή

Από το 1964 έχουμε αναπτύξει μέσα και υπηρεσίες για την άμεση ενημέρωση και επαφή με τον πελάτη, ώστε να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα και να καλύπτουμε κάθε ανάγκη.

Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και μπορεί να σας δώσει συμβουλές πάνω στην τιμολογιακή μας πολιτική, στα λιπαντικά και στα χημικά.

Επιπλέον με τις υπηρεσίες που παρέχουμε (πλυντήριο, στεγνωτήριο, μπάνιο-ντουζ, πάρκινγκ κ.α.) βρισκόμαστε δίπλα στις άμεσες ανάγκες του πελάτη και διαμορφώνουμε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρούμε και κάποια έθιμα στον χώρο μας, όπως την Τσικνοπέμπτη.

Κάρτες

Προμήθεια καρτών για το εξωτερικό.Είμαστε στην διάθεσή σας όσον αφορά τις κάρτες καυσίμου και διοδίων για το εξωτερικό. Μπορούμε να σας παρέχουμε εύκολες λύσεις για όλη την Ευρώπη ή ακόμα πιο συγκεκριμένα στην Αυστρία

Αποδοχή των πιο γνωστών καρτών.Οι καιροί που διανύουμε απαιτούν την αποδοχή πολλαπλών τεχνολογιών και για αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εγκαταστάσεις μας η αποδοχή καρτών.

 • Τράπεζες
 • DKV Card
 • UTA
 • Άλλες κάρτες κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Ρευστότητα

Θα μας βρείτε σε πολλά σημεία στην Πάτρα. Ρωτήστε μας και μαζί θα βρούμε την λύση.

 • Μπορεί ο κάθε οδηγός και fleet manager να επιλέξει από μια τεράστια γκάμα χρηματοοικονομικών πακέτων. Κερδίζοντας έτσι την καλύτερη τιμή ή πίστωση, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 • Δεχόμαστε και επιταγές
 • Ευκολίες ως προς την εγγύηση (όχι μόνον με μετρητά).
 • Έχουμε τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό, γιατί είμαστε πολύ ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Σύμβουλος χημικών και λιπαντικών

Με την συνεχή μας εκπαίδευση πάνω στα λιπαντικά και στα χημικά, αλλά και με σπουδαίες συνεργασίες, είμαστε σε καθημερινή βάση έτοιμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε θέμα αφορά τα λιπαντικά και τα χημικά προϊόντα που χρειάζεται ο στόλος σας.

Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα για όλες τις εφαρμογές και όλα τα μέρη του φορτηγού, ενημερωμένες πάντα με τις τελευταίες προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ειδικό τμήμα του ομίλου μας μπορεί να συζητήσει μαζί σας, για να βρούμε μαζί τον τύπο λιπαντικού που χρειάζεστε και να το προμηθευτείτε στην καλύτερη τιμή.

Ηλεκτρισμός

Στο κατάστημά μας στην Λεωφόρο Γλαύκου 100, θα βρείτε πρίζες περιμετρικά του χώρου για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και το ψυγείο σας, χωρίς να έχετε την υποχρέωση να έχετε την γεννήτρια ανοιχτή.

Κορυφαίες υπηρεσίες Truck Stop.

Ανεφοδιαστείτε γρήγορα και με ασφάλεια και προσφέρετε στο φορτηγό σας το πλύσιμο που του αξίζει.

Aνεφοδιασμός φορτηγούTruck Wash