Η 9η έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Ο όμιλος Κολοκυθάς πήρε μέρος στην 9 έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας που έγινε 30/9- 2/10 στο Metropolitan Expo!

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι της DKV Euro Service σε όλη την Ελλάδα είχαμε την τιμή να λάβουμε μέρος για να παρουσιάσουμε τις παροχές μας και να γνωρίσουμε νέους και υπάρχοντες συνεργάτες στην μεγαλύτερη έκθεση της χώρας .

Για πάνω από 90 έτη, προσφέρει μια πολύ εύχρηστη κάρτα καυσίμων και υπηρεσιών για τις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και επιβατών. Με πάνω 63.000 fuel service stations, με 20.000 alternative fuel service stations και 468.000 EV charge points. Παράλληλα, συνεργάζεται με 30.000 vehicle service stations, σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι το εισιτήριό σας στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η διεθνής έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα 2023 στην οποία ο αριθμός προσέλευσης κοινού υπολογίζεται πως ξεπέρασε τα 20.000 άτομα.

Το Σαββατοκύριακο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης, κύλησε με συνεχή ροή κόσμου στους διαδρόμους της έκθεσης, πλήθος εκδηλώσεων τόσο στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C 2023, όσο και μεμονωμένων events στα περίπτερα αρκετών εκθετών. Αρκετός νέος κόσμος έχει επισκεφθεί τα περίπτερα των 300 επιχειρήσεων που απαρτίζουν την έκθεση . Ενώ είναι εντυπωσιακό τα πόσα καινούργια προϊόντα και λύσεις έχουν λανσαριστεί στο πλαίσιο της έκθεσης καθ’ όλη την διάρκεια του 3μέρου.

Σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 59%  των επισκεπτών  αναζητούσαν τον Τομέα Υπηρεσιών Μεταφορών & Logistics. Παράλληλα, περίπου το 52% ήθελαν να προσεγγίσουν άτομα του Τομέα Εξοπλισμού και Οργάνωσης Αποθήκης. Ενώ το 37% του Τομέα Πληροφορικής για την οργάνωση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και το 32% αναζητούσαν Επαγγελματικά Οχήματα.

Η έκθεση είχε περισσότερους από 300 εκθέτες, όπως Cosco, Wurth, Shell, Hertz, Attica Group, Trans Italia, Epsilon Singular Logic, Printec κ.α. Οι περισσότεροι εκθέτες θα βρείτε εδώ

Οι επισκέπτες της διπλής έκθεσης για επαγγελματικά οχήματα και logistics ήταν αυτοκινητιστές, επιχειρηματίες και στελέχη από όλους τους τομείς των εμπορευματικών μεταφορών, της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ιδιοκτήτες φορτηγών και επαγγελματίες οδηγοί
 • Μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics, διανομής, courier και αποθήκευσης
 • Εταιρείες με στόλους διανομής και μεταφοράς, ιδιοκτήτες φορτηγών
 • Εμπορικές εταιρείες όλων των κλάδων που έχουν επαγγελματικά οχήματα, και αποθήκες και έχουν ανάγκη για τη μεταφορά προϊόντων

Οφέλη από τη συμμετοχή στην έκθεση

Κάλυψε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics, παρουσίασε λύσεις σε εξοπλισμό, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους και υπάρχοντες πελάτες, να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις σκέψεις τους. Παράλληλα, να μάθουμε περισσότερα για τον ανταγωνισμό, τα μεταφορικά προβλήματα (έλλειψη οδηγών, προμήθεια και τιμές καυσίμων) και να παρουσιάσουμε τα 2 νέα μας πρατήρια καυσίμων και το νέο μας σημείο επαφής DKV στη Θεσσαλονίκη .

Η διοργάνωση της έκθεσης είχε πολλά οφέλη μετά την συμμετοχή μας.

Αποτελεί τη μοναδική έκθεση που αφορά το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, και παρουσιάζει λύσεις σε εξοπλισμούς, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Με τη συμμετοχή σας, γίνεστε μέρος μιας μεγάλης εθνικής προσπάθειας για την προώθηση των ελληνικών logistics στη διεθνή αγορά.

 • Τονώνετε τα εταιρικά σας brands µμέσα από σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες.
 • Προωθείτε τα προϊόντα, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες σας σε μια μεγάλη ομάδα αγοραστών και επιχειρηματιών
 • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας µε νέους δυναμικούς πελάτες
 •  Γνωρίζετε σημαντικούς επιχειρηματίες τους οποίους δύσκολα συναντάτε
 • Ενισχύετε τις σχέσεις σας µε υφιστάμενους πελάτες
 • Προσεγγίζετε νέες αγορές
 • Κάνετε επαφές µε διεθνή δίκτυα

Έτσι, ο Όμιλος Κολοκυθάς χτίζει τις βάσεις για μακρινά ταξίδια τα τελευταία 59 χρόνια!