Η DKV Mobility λαμβάνει χρυσό μετάλλιο

Βραβεύτηκε η DKV για το 2021

Η DKV Mobility, ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας στην Ευρώπη, βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο του 2021 για τις επιδόσεις βιωσιμότητας από την EcoVadis. Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και ανεξάρτητους οργανισμούς αξιολόγησης βιωσιμότητας. Αυτή η βαθμολογία τοποθετεί την DKV Mobility στο κορυφαίο 3%  των εταιρειών στην κατηγορία «Άλλες δραστηριότητες υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων». Επίσης, στο κορυφαίο 5%  από περισσότερες από 85.000 εταιρείες που αξιολογούνται από τον παγκόσμιο πάροχο αξιολόγησης βιωσιμότητας. Η νέα αξιολόγηση ήταν 22 μονάδες υψηλότερη από πέρυσι – βελτιώνοντας τη βαθμολογία από χάλκινο σε χρυσό.

Τι αναφέρει ο επικεφαλής Κινητικότητας;

«Είμαστε περήφανοι που συγκαταλέγουμε στο κορυφαίο 5% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν από την EcoVadis», λέει ο Marc Erkens, Επικεφαλής Αειφορίας, Νέας Κινητικότητας και Δημοσίων Υποθέσεων. «Φιλοδοξούμε να ενσωματώσουμε τη βιωσιμότητα σε ό,τι κάνουμε – στις λύσεις των πελατών μας, στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, μέσω των σχέσεων με τους εργαζομένους μας και της κοινωνικής εργασίας που κάνουμε στις κοινότητές μας. Η βαθμολογία χρυσού EcoVadis αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, πιστοί στον εταιρικό μας σκοπό: Να οδηγήσουμε τη μετάβαση προς ένα αποτελεσματικό και βιώσιμο μέλλον κινητικότητας».

Η αξιολόγηση της EcoVadis επικεντρώνεται σε τέσσερις τομείς: περιβάλλον, εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα, ηθική και βιώσιμες προμήθειες. Η μεθοδολογία βασίζεται σε διεθνή πρότυπα αειφορίας όπως Πρωτοβουλία Παγκόσμιας Αναφοράς, Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, ISO 26000. Παράλληλα εποπτεύεται από μια επιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων βιωσιμότητας και εφοδιαστικής αλυσίδας, ώστε να διασφαλίζονται αξιόπιστες αξιολογήσεις βιωσιμότητας τρίτων.

Ιδρύθηκε το 2007, η EcoVadis είναι ο μεγαλύτερος πάροχος αξιολογήσεων βιωσιμότητας επιχειρήσεων στον κόσμο. Πλέον διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερες από 85.000 αξιολογημένες εταιρείες από 160+ χώρες και 200+ βιομηχανίες.

Μην ξεχνάτε πως σε συνεργασία με την DKV παρέχουμε την κάρτα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε δηλαδή να ανεφοδιάζετε σε 42 χώρες με ανταγωνιστικές τιμές αλλά και να πληρώσετε διόδια, τούνελ και άλλα. Επίσης υπάρχουν υπηρεσίες για την επισκευή του οχήματος σας , αντικατάσταση ελαστικών και DKV Assist. Τέλος οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια και αποστολή δεκαπενθήμερης αναλυτικής κατάστασης των εξόδων

Πηγή: dkv-mobility

Tags:
,