Ισχυρός χορηγός του Oscar Απόλλων τα πρατήρια Κολοκυθάς

O Oscar Απόλλων πηγαίνει φουλ για τη μεγάλη επιστροφή στη Basket League  και στην προσπάθεια του έχει σημαντικούς «συμμάχους» και μάλιστα ανακοίνωσε ότι ισχυρός χορηγός της ομάδας είναι τα πρατήρια καυσίμων Κολοκυθάς. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τα πρατήρια Κολοκυθάς είναι ισχυρός χορηγός του Oscar Απόλλων και βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας υποστηρίζοντας σθεναρά την προσπάθεια για επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ. Με την υποστήριξη των πρατήριων Κολοκυθά , ο Oscar Απόλλων γίνεται ακόμη πιο δυνατός σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να κάνει σταθερά βήματα και να προγραμματίζει για την επόμενη μέρα.

Η Κολοκυθάς Καύσιμα είναι κορυφαία στον κλάδο των καυσίμων. Στην Πάτρα ξεκίνησε το 1964 και χρόνο με το χρόνο ενδυναμώνει την θέση της, ισχυροποιεί και αυξάνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής και το συνεχόμενο μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Διαθέτει δίκτυο τεσσάρων πρατήριων  στην Πάτρα, ένα στη Ηγουμενίτσα και 6 στην Αυστρία. Έχοντας λύσεις για κάθε επαγγελματία, η εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Mε πελατοκεντρική αντίληψη  και μακροχρόνια εμπειρία στα Truck Stop, η Κολοκυθάς Καύσιμα προσφέρει ευέλικτες λύσεις για την Ελλάδα την Αυστρία και για όλη την Ευρώπη φέρνοντας ένα μεγάλο εύρος επίλογων στην προμήθεια καυσίμων μειώνοντας σημαντικά τα ανελαστικά έξοδα κάθε επιχείρησης».