Κρατήστε το αμάξι σας δροσερό το Καλοκαίρι

Σε κανέναν δεν αρέσει να μπαίνει σε ένα καυτό αυτοκίνητο το καλοκαίρι. Όλοι έχουμε περάσει εκείνα τα πρώτα απαίσια λεπτά, όταν το αυτοκίνητο είναι πολύ ζεστό για να καθίσει, ακόμα και να το οδηγήσει. Δεν θα ήταν καλύτερα αν μόλις μπείτε στο αυτοκίνητό σας, ήταν δροσερό;

Ευτυχώς, μπορείτε να κάνετε αυτό το όνειρο λίγο πιο πραγματικό. Υπάρχουν κάποια προϊόντα που μπορείτε να προσθέσετε στα αυτοκίνητά τους που θα κάνουν το αυτοκίνητο πιο δροσερό το καλοκαίρι.

Windshield visor

Μια από τις πιο συνηθισμένες προσθήκες που κάνουν οι πελάτες στα αυτοκίνητά τους για να κρατήσουν τη θερμότητα έξω είναι ένα Windshield visor. Τα αυτοκίνητα γίνονται ζεστά το καλοκαίρι, επειδή το άμεσο ηλιακό φως μπαίνει μέσα από τα παράθυρα. Αυτός είναι ο λόγος που σταθμεύουμε στη σκιά όποτε μπορούμε. Δεδομένου ότι το παρμπρίζ είναι το μεγαλύτερο παράθυρο στο αυτοκίνητο, η παρεμπόδιση του ήλιου από το να έρχεται θα κάνει μια τεράστια διαφορά.

Τα προστατευτικά παρμπρίζ και οι ομπρέλες είναι αρκετά φτηνή και εύκολη στη χρήση. Απλά μόλις σταθμεύσετε και τα βάζετε κάτω από το παρμπρίζ. Θα εμποδίσουν τη θερμότητα να εισέλθει εξ ολοκλήρου στο αυτοκίνητό σας, σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Tinted windows

Δεδομένου ότι τα γυαλιστερά παράθυρα είναι λίγο πιο σκούρα από τα κανονικά παράθυρα, επιτρέπουν σε λιγότερο ηλιακό φως. Επίσης, δυσκολεύουν να βλέπουν το αυτοκίνητο από έξω, δίνοντας στους οδηγούς κάποια ιδιωτικότητα. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι χώροι έχουν νόμους κατά πόσο μπορεί να είναι τα σκούρα τζάμια, οπότε πρέπει να ελέγξετε τους νόμους στην περιοχή σας προτού προχωρήσετε.

Seat covers

Αυτό που κάνει συχνά ένα αυτοκίνητο τόσο ανυπόφορο για να είσαι μέσα σε αυτό το καλοκαίρι είναι ότι όλα είναι ζεστά στην αφή. Αυτό περιλαμβάνει συχνά τα καθίσματα, καθιστώντας δύσκολο το αυτοκίνητο όταν φοράτε σορτς ή φούστα. Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιες καλύμματα καθισμάτων. Για παράδειγμα, τα καλύμματα καθισμάτων βοηθούν στην εκτροπή μέρους της θερμότητας από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ώστε να έχετε μια πιο άνετη διαδρομή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή είναι ανθεκτικά στο νερό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για λεκέδες ιδρώτα ή χυμένα ποτά. Τα καλύμματα καθισμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος όχι μόνο να δίνουν στον πελάτη μια πιο άνετη διαδρομή όλο το χρόνο, αλλά και να προστατεύουν το υποκείμενο ύφασμα για να διατηρούν την αξία ενός αυτοκινήτου.

A solar-powered fan

Τέλος, ένας ηλιακός ανεμιστήρας μπορεί να κάνει την οδηγηση λίγο πιο άνετη. Δεδομένου ότι υπάρχει πολύς ήλιος έξω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε. Ο ανεμιστήρας με ηλιακή ενέργεια, θα έχετε πάντα ένα ωραίο αεράκι σε όλο το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν το αυτοκίνητο δεν λειτουργεί. Ο ανεμιστήρας με ηλιακή ενέργεια δεν χρησιμοποιεί ενέργεια από το αυτοκίνητό σας και πολλά μοντέλα μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο παράθυρο για να δώσουν στον οδηγό ή τον επιβάτη ένα ωραίο αεράκι.

Μην υποφέρετε μέσα σε ένα καυτό αυτοκίνητο αυτό το καλοκαίρι.

Όλοι μας είχαμε τη στιγμή εκείνη που φοβόμαστε να μπουν στα αυτοκίνητά μας επειδή γνωρίζουμε πόσο ζεστό θα είναι. Θα φτάσετε στο αυτοκίνητό σας για να το ξεκινήσετε, και ο ζεστός αέρας μέσα είναι σχεδόν ασφυκτικός. Στη συνέχεια, πρέπει να περιμένετε έξω από το αυτοκίνητό σας για λίγα λεπτά, ενώ το AC κάνει τη δουλειά του πριν να μπορείτε να σκεφτείτε ακόμη και να καθίσετε μέσα στο αυτοκίνητο.