Λιπαντικά VALVOLINE στo συνεργείο Kolokithas Gas

Τα κορυφαία λιπαντικά VALVOLINE στo συνεργείο μας Kolokithas Gas

Η Valvoline ιδρύθηκε το 1866 και αποτελεί το αρχαιότερο “σήμα” παγκοσμίως στην πετρελαϊκή αγορά. Η βαθιά γνώση της Valvoline για την τεχνολογία των λιπαντικών προηγείται της κυκλοφορίας του πρώτου αυτοκινήτου. Αρχικά η Valvoline δημιουργήθηκε για να παράξει λιπαντικά για την λίπανση μεγάλων ατμομηχανών στις ΗΠΑ 20 χρόνια πριν κατασκευαστεί το πρώτο αυτοκίνητο!

Η εταιρία  διαθέτει λιπαντικά κινητήρων (μηχανών επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και “off road”, μοτοσικλετών – εξωλέμβιων, ειδικά λιπαντικά). Επίσης, λιπαντικά γραναζοκιβωτίων – βαλβολίνες (χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου), λιπαντικά βιομηχανίας (αγροτικών χρήσεων, υδραυλικά, βιομηχανικές βαλβολίνες, ειδικά λιπαντικά). Δεν λείπουν γράσα, αντιψυκτικά, υγρά φρένων, ειδικά προϊόντα προστασίας και περιποίησης αυτοκινήτου, καθώς και χημικά αντιδιαβρωτικά προϊόντα.

Aπό το 1950 η επιχείρηση αποκτήθηκε από την Ashland, πρωτοπόρο εταιρεία χημικών προϊόντων στην Αμερική.
Σήμερα η Valvoline αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης λιπαντικών και ειδικών χημικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.

Το σήμα της  είναι δυναμικά παρόν τόσο στην αγορά λιπαντικών (ράφια εμπόρων λιπαντικών), όσο και στις αγωνιστικές πίστες αυτοκινήτων σε περισσότερες από 100 χώρες.

Κάντε την αλλαγή λιπαντικού σας στο κατάστημα μας στην Πατρών Πύργου 1