Κολοκυθάς - Μεταφορά καυσίμων προς τρίτους

Μεταφορά προς τρίτους

Έγκαιρος & συνεχής ανεφοδιασμός σε όλη την χώρα.

Αξιοπιστία & ταχύτητα

Το 1969 όταν ακόμα ο όμιλος είχε μόνο το κατάστημα στην παράλια Πατρών, ο κ. Χρήστος Κολοκυθάς έκρινε απαραίτητη την μεταφορά των καύσιμων με έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα. Tο 1972 εντάσσεται στην επιχείρηση το πρώτο ιδιόκτητο βυτιοφόρο αναλαμβάνοντας την αποκλειστική μεταφορά των καύσιμων του πρατηρίου.

Με την πάροδο του χρόνου η αύξηση της ζήτησης απαίτησε την αύξηση του αριθμού των βυτιοφόρων, κάτι που έστρεψε το ενδιαφέρον στην δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας.

quotation marks image

Ο στόχος του ομίλου

Ο έγκαιρος και συνεχής ανεφοδιασμός των καταστημάτων του καθώς και η μεταφορά καύσιμων για άλλα βενζινάδικα σε όλη την έκταση της Ελλάδας.

 

Σήμερα ο όμιλος Κολοκυθά έχει στην κατοχή του 8 βυτιοφόρα οχήματα ικανά να μεταφέρουν 30 τόνους καυσίμου έκαστο, 2 βυτιοφόρα για την μεταφορά υγραερίου (LPG) και 3 βυτιοφόρα μικρότερης χωρητικότητας για την μεταφορά πετρελαίου θέρμανσης ή τον ανεφοδιασμό σκαφών.

Μάλιστα πριν από λίγους μήνες εντάχθηκε στον στόλο του ομίλου ένα ολοκαίνουργιο Scania R580, το όποιο βρίσκεται ήδη στην ενεργό δράση.

Τα καύσιμα που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι:

  1. 1. Βενζίνη 95 οκτανίων.
  2. 2. Βενζίνη 97 οκτανίων.
  3. 3. Βενζίνη 100 οκτανίων.
  4. 4. Πετρέλαιο κίνησης.
  5. 5. Πετρέλαιο θέρμανσης.
  6. 6. Πετρέλαιο ενισχυμένο.
  7. 7. Άσφαλτο.
  8. 8. Μαζούτ.
  9. 9. Υγραέριο.
  10. 10. Βιοκάυσιμα.