Νέα καθαριστικά για το αυτοκίνητο απο τα πρατήρια Κολοκυθάς

Νεα συνεργασία με την εταιρεια  Voulis Chemical  στα καθαρηστικά αυτοκινήτου. Η γκάμα προιόντων περιλαμβάνει τα εξής:

 • Εξωτερικής επιφάνειας

  • SMART WAX: Yγρό κερί σε μορφή σπρέι.
   Ιδανικό για γρήγορο κέρωμα στις μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και για την προστασία του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία και τις επικαθήσεις αλάτων. Προσφέρει αστραφτερή λάμψη. Πλεονέκτημά του η εύκολη εφαρμογή.
   Εφαρμογή: ψεκάζετε και σκουπίζετε με ένα πανάκι.
  • Lotion: Καθαριστικό κερί – γυαλιστικό συντηρητικό χρώματος
   Ιδανικό για όποιον επιθυμεί ένα αποτελεσματικό “πλύσιμο στο σπίτι”.
   1. Κάνει γρήγορο κέρωμα και γυάλισμα του αυτοκινήτου ενώ λειτουργεί ως βροχοδιώκτης για πολύ χρόνο.
   2. Καθαρίζει με ασφάλεια το αυτοκίνητο χωρίς απορρυπαντικό και χωρίς αφρούς ενώ δεν επιτρέπει στη βρωμιά να γρατζουνήσει το χρώμα.
   3. Καθαρίζει και γυαλίζει τις ζάντες και τις ρόδες.
   4. Μπορείτε να μη το ξεπλύνετε
   Εφαρμογή: Διαλύστε 5 καπάκια σε 10 λίτρα νερό, επαλείψτε με σφουγγάρι ή βούρτσα, ξεπλύνετε με νερό και σκουπίστε ή σκουπίστε κατευθείαν.
  • Repellent: Τριπλοσαμπουάν 3 in 1
   Kαθαρίζει – στεγνώνει – γυαλίζει. Επαναστατική σύνθεση που προσφέρει υψηλή καθαριστική απόδοση και προστασία στο αμάξωμα. Ειδικά μελετημένο συμπυκνωμένο, ουδέτερο τριπλοσαμπουάν, ελεγχόμενου αφρού. Σχηματίζει φίλμ που προστατεύει το χρώμα ενώ απωθεί το νερό ακόμη και μέρες μετά το πλύσιμο. Xρήση χειρωνακτική, αλλά και σε αυτόματες βούρτσες. Δοσολογία : 0.5 – 5% σε νερό. Ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

 

 • Εσωτερικής επιφάνειας

  •  JUZ: Kαθαριστικό για δέρματα – πλαστικό – βινύλ.
   Χρησιμοποιείται αυτούσιο. Χάρη στα εξειδικευμένα καθαριστικά στοιχεία του εξασφαλίζει τον ασφαλή καθαρισμό και το φρεσκάρισμα για τα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει γλοιώδες υπόλειμμα. Χαρίζει καθαρή εμφάνιση ‘’σαν καινούργιο’’.
   Εφαρμογή: Ψεκάζετε και τρίβετε με πανί την επιφάνεια.
  • Day fu: Σιλικονούχο γυαλιστικό ταμπλό.
   Άριστο προϊόν συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα. Εξασφαλίζει στο αυτοκίνητό σας προστασία και παρατεταμένο αποτέλεσμα για ημέρες. Έχει αντηλιακές και αντιστατικές ιδιότητες. Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει το ταμπλό και τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου. Απομακρύνει την “ταλαιπωρία” από το πέρασμα του χρόνου.
   Εφαρμογή: Η επαγγελματική συσκευασία ψεκάζεται με την ειδική φιάλη ψεκασμού πεπιεσμένου αέρα (5 bar) αλουμινίου στο ταμπλό. Επίσης μπορεί να γίνει επάλειψη χειρωνακτικά με σφουγγαράκι.

 

 • Σπρέι γενικής χρήσης

  • Solver: Καθαριστικό μηχανής – απολαδωτικό
   Υδατοδιαλυτό προϊόν το οποίο αφαιρεί τα γράσα και την βρωμιά από το κινητήρα και το σασί, χωρίς να επηρεάζει το χρώμα του αυτοκινήτου ,τα πλαστικά κ.τ.λ. Παράλληλα, χάρη στα ειδικά συστατικά του αφήνει ένα γυαλιστικό –προστατευτικό φιλμ στα μέταλλα. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το αυτούσιο.
   Εφαρμογή: Ψεκάστε αυτούσιο το προϊόν στη μηχανή ενώ είναι κρύα, στο σασί και όπου αλλού υπάρχει δύσκολη βρωμιά. Αφήστε το να δράσει για 2-4 λεπτά και κατόπιν ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για μη έντονους ρύπους διαλύστε από 1:1 μέχρι 1:2 με νερό.
  • Silicone: Λιπαντικό σιλικονέλαιο.
   Σιλικονέλαιο σε μορφή spray για πλαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα. Ειδικό μείγμα φτιαγμένο να διαπερνά διαβρωμένα και σκουριασμένα μεταλλικά μέρη αποτρέποντας την επανεμφάνιση της σκουριάς. Προστατεύει,
   λιπαίνει, συντηρεί και μονώνει. Κατάλληλο για κλειδαριές – αλυσίδες – πόρτες – αυτοκίνητα – ζώνες ασφαλείας – μπουλόνια κλπ.
  • START MILD: Αιθέρας προκίνησης πετρελαιοκινητήρων.
   Χάρη στην εύκολη ανάφλεξη του αιθέρα εξασφαλίζεται γρήγορη και οικονομική εκκίνηση της μηχανής εσωτερικής καύσεως σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για τις ακινητοποιημένες για καιρό
   μηχανές. Επιτυγχάνει εξοικονόμηση της τάσης της μπαταρίας και της φθοράς του κινητήρα ενώ επίσης, μειώνει τη φθορά του μοτέρ εκκίνησης και του μπουζί.
   Εφαρμογή: Κρατήστε τη φιάλη όρθια και ψεκάστε για 2-3 δευτερόλεπτα στην εισαγωγή αέρος της μηχανής. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

 

Βρείτε τα σε όλα μας τα καταστηματα.