Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo»

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς εδρεύει στον χώρο τον καυσίμων από το 1964. Μέχρι σήμερα δεν σταματά να εξελίσσει τον τομέα, να μεγαλώνει και να κάνει τα ταξίδια σας πιο ευχάριστα. Ακόμα, ο όμιλος διαθέτει  7 φυσικά καταστήματα, εκ των οποίων τα δύο ανοίγουν σύντομα και 6 σταθμούς στην Αυστρία. Τα καταστήματα βρίσκονται σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Θεσσαλονίκη. Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να κάνει  αισθητή θα είναι η παρουσία του στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».

Επίσης, είναι επίσημος εκπρόσωπος της DKV Euro Service σε όλη την Ελλάδα. Για πάνω από 90 έτη, η DKV προσφέρει μια πολύ εύχρηστη κάρτα καυσίμων και υπηρεσιών για τις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και επιβατών. Με πάνω 63.000 fuel service stations, με 20.000 alternative fuel service stations και 468.000 EV charge points. Παράλληλα, συνεργάζεται με 30.000 vehicle service stations, σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι το εισιτήριό σας στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο.

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς θα δώσει το «παρών» του στην 4η «Cargo Truck & Van Expo», με κύρια εκθέματα τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματά του σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη και με σύμμαχό του την DKV, οι εκπρόσωποι του ομίλου θα είναι εκεί για να σας κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα, ευχάριστα και ελεγχόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES. Μαζί και η 9η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε στην έκθεση.