Άντληση πετρελαίου θέρμανσης στις εγκαταστάσεις της Kolokithas

Παρουσίαση της υπηρεσίας μας Thermoservice Kolokithas

Η εταιρία υγρών καυσίμων Κολοκυθάς μετράει 55 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας στο χώρο των υγρών καυσίμων. Σημαντική είναι η προσφορά της εταιρίας όσον αφορά στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Η εταιρία κατέχει τρία ιδιόκτητα φορτηγάκια, φροντίζοντας έτσι για την ασφαλέστερη και ταχύτερη μεταφορά του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης.

Μετρώντας τα χρόνια εμπειρίας στο χώρο αυτό, μετράμε και αρκετές εμπειρίες συνεργασίας με καταναλωτές της κοινωνίας μας καθώς και με σοβαρές επιχειρήσεις. Είναι γεγονός, πως από τους πιο απλούς έως τους πιο σύθετους καταναλωτές αυξάνονται οι απαιτήσεις. Η εταιρία υγρών καυσίμων Κολοκυθάς, διασφαλίζει τόσο την κάλυψη των απαιτήσεων του καταναλωτή όσο και την προσαρμογή στις ανάγκες του καταναλωτή.

Πώς γίνεται αυτό; Αυτό, διεκπεραιώνεται μέσω της άμεσης ανταπόκρισης στο αίτημα του καταναλωτή με τα τρία ιδιόκτητα φορτηγάκια καθώς και η εξυπηρετική μας διάθεση να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτή που εξυπηρετούμε. Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί η ύπαρξη του αξιόπιστου και πλήρως ενημερωμένου προσωπικού που φροντίζει για την ασφάλεια στη μεταφορά και στη φόρτωση του καυσίμου όπως και στη σωστή ενημέρωση του καταναλωτή. Επίσης, παρέχονται πληροφορίες για τους δικαιούχους του επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης και άλλες χρήσιμες αναφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας μας.

 

Πού θα μας βρείτε;

Κλικάρετε και δείτε τη σελίδα του Ομίλου μας Πετρέλαιο Θέρμανσης, όπου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις οδηγίες άμεσης παραγγελίας, σωστής παραλαβής, ακριβούς μέτρησης καθώς και πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε αντίστοιχα καλώντας μας στο 2610 521 322.