Ποιες άλλες υπηρεσίες πρέπει να προσφέρει ένα Truck Wash;

Ένα φορτηγό δεν σταματάει πότε να κινείται. και αυτό γιατί ως γνωστό ο χρόνος είναι χρήμα και πιο συγκεκριμένα η μεταφορέα αγαθών δεν σταματάει πότε να κινείται. Έτσι όταν ένα φορτηγό σταματήσει σε ένα πλυντήριο ή πρατήριο για ανεφοδιασμό και καθαρισμό θα πρέπει να υπάρχει μια τεράστια γκάμα από υπηρεσίες και ανταλλακτικά προκειμένου να μπορέσει ο οδηγός, το φορτηγό αλλά και η μεταφορική εταιρεία να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί με μια μόνο στάση

Ποιες άλλες υπηρεσίες πρέπει να προσφέρει ένα Truck Wash;

Ανταλλακτικά

Μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών βοηθάει την μια στάση για πλύσιμο στο να εξοικονομίσει χρόνο  ο οδηγός κάνοντας μικρο επισκευές και αντικαταστάσεις.

Ειδικούς καθαρισμούς

Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα ταξίδι. Από το να χυθεί ένας καφές μέχρι την πολυετές φθορά στις ζάντες. Έτσι  ένα Truck Wash πρέπει να έχει εξειδικευμενα χημικά και μηχανήματα για να  μπορεί να παρέχει λύσεις

Λιπαντικά

Ένα γρήγορο check στα λιπαντικά και στο σύστημα ψύξης είναι υποχρεωτικό σε κάθε στάση. Καθώς ένα φορτηγό διανύει πολλά χιλιόμετρα και η άριστη λειτουργιά είναι υποχρεωτική. Για αυτό η γκάμα λιπαντικών και αντιψυκτικών δεν πρέπει να λείπει από το Truck Wash που επιλέγετε.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός Truck Wash, καθώς όχι μόνο μπορούν να κάνουν μια απλή αλλαγή σε βασικό εξοπλισμό όπως είναι οι υαλοκαθαριστήρες, μπορούν να κάνουνε ακόμα πιο αποδοτικούς τους ίδιους τους οδηγούς (π.χ. με αγορά bluetooth)

Χώρος Αναμονής

Ο χώρος αναμονής όχι μόνο πρέπει να είναι ευχάριστος και με την δυνατότητα χαλάρωσης. Θα πρέπει επίσης να βοηθάει τον οδηγό να εργαστεί και να προετοιμαστει. Σίγουρα όταν οδηγάει δεν είναι εύκολο να επικοινωνησει με την εταιρεία ή τον πελάτη, άρα όταν κάνει μια στάση θα πρέπει να μπορεί να επικοινωνεί από ένα ευχάριστο περιβάλλον.