Πώς 5 Brands με φυσικές τοποθεσίες έκαναν τις υπηρεσίες τους Virtual.

Το 2020, η εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σε αυτό το σημείο, το βίντεο, το blogging και το περιεχόμενο μάρκετινγκ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τακτικών επωνυμιών που επενδύουν περισσότερο. Εν τω μεταξύ, το 97% μαθαίνει για τις επιχειρήσεις στο διαδίκτυο περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

 

Planet Fitness

Πρόσφατα, αφού έκλεισε προσωρινά όλα τα καταστήματα του Planet Fitness και σταμάτησε τα τέλη συμμετοχής στο γυμναστήριο, το Planet Fitness άρχισε να προσφέρει δωρεάν εικονικά μαθήματα “work-in” και online εκπαίδευση. Αν και δεν κερδίζουν χρήματα από αυτά τα μαθήματα, χρησιμεύουν ως μια ισχυρή στρατηγική διατήρησης πελατών ενθαρρύνοντας όσους δεν πηγαίνουν τακτικά στο γυμναστήριο να χρησιμοποιούν τους ειδικούς προπονητές του Planet Fitness για να παραμείνουν σε φόρμα.

 

Lure Salon

Το 2020, μια σειρά από τοπικά και επώνυμα κομμωτήρια έχουν προσφέρει εικονικές συμβουλές, διαδικτυακά μαθήματα ομορφιάς και καθοδηγούμενες περικοπές. Ένα παράδειγμα μιας τοπικής επιχείρησης που αγκαλιάζει την τεχνολογία βίντεο κλήσεων για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες είναι το Lure Salon.

 

Sweet Farm

Τον Μάρτιο, το Sweet Farm, ένα καταφύγιο ζώων που εδρεύει στην Καλιφόρνια, ξεκίνησε μια εκστρατεία όπου οι λάτρεις των ζώων μπορούσαν να προσκαλέσουν ένα από τα κατσίκια, τα λάμα, τις αγελάδες ή άλλα ζώα του οργανισμού σε βίντεο κλήσεις. Η καμπάνια έχει έξυπνο τίτλο, “Goat-2-Meeting”, ένα παιχνίδι στο GoToMeeting.

 

Venture Cafe Cambridge

Με έδρα το κέντρο εκκίνησης του Cambridge, Mass., Το Venture Cafe είναι ένας φυσικός χώρος που φιλοξενεί εκδηλώσεις για την προώθηση της τοπικής κοινότητας εκκίνησης και καινοτομίας. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συχνά συνεδρίες pitching, ειδικούς Q & As, έρανους, βραδιές δικτύωσης, εργαστήρια και παρουσιάσεις από επιχειρηματίες.

 

Home Depot

Η ζωγραφική ενός σπιτιού μπορεί να πάρει χρόνο, ειδικά αν είστε επιλεκτικοί όταν πρόκειται για χρώμα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα μεταβείτε στο τοπικό κατάστημα υλικού σας πολλές φορές για να λάβετε περισσότερα δείγματα χρωμάτων ή διαφορετικές αποχρώσεις χρώματος. Ωστόσο, ορισμένα καταστήματα υλικού, συμπεριλαμβανομένου του Home Depot, προσπάθησαν να βελτιώσουν τη διαδικασία δειγματοληψίας χρωμάτων επιτρέποντάς σας να δείτε ουσιαστικά διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος στον τοίχο σας.