Πως να καθαριστούν σωστά τα δέρματα αυτοκινήτου.

Τα καθίσματα του αυτοκινήτου χρειάζονται ειδική φροντίδα για να καθαριστούν. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει σωστά και αποτελεσματικά χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα. Στο πλυντήριο μας έχουμε συναντήσει πολλές φορές φθαρμένα και ταλαιπωρημένα από τον ηλιο δερμάτινα καθίσματα και για αυτό έχουμε δημιουργήσει ανάλογες υπηρεσίες καθαρισμού.

Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθητέε κάποιος για να γίνει σωστή δουλεία.

Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα

Το πρώτο βήμα για να καθαρίσετε τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου, είναι να τα σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να απομακρύνετε την αόρατη σκόνη αλλά και τις ορατές ακαθαρσίες που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά.

Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό καθαριστικό δερμάτων

Για να προχωρήσετε στον καθαρισμό των δερμάτινων καθισμάτων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό δερμάτων.  Πολύ σημαντικό είναι να δοκιμάστε πρώτα το προϊόν σε ένα μικρό σημείο. Εφαρμόστε το προϊόν με μία πετσέτα microfiber και κατόπιν σκουπίστε με μία καθαρή πετσέτα. Απλώστε το προϊόν με το σφουγγάρι εφαρμογής και ξεκινήστε να δουλεύετε τμηματικά. Χρησιμοποιείστε μία πετσέτα μικροϊνών για να σκουπίσετε το προϊόν.

Πριν όμως τελειώσουμε να σημειωθεί ότι όλη η διαδικασία θα πρεπει να γινει σε σκιά χωρίς τα δερμάτινα καθίσματα να είναι σε ζεστή θερμοκρασία καθώς επηρεάζεται η απόδοση του προϊόντος.

Αν θέλετε να κλείσετε μια περιποίηση για τα δέρματα καλέστε μας στο 2610 433 366.

Θα μας βρείτε στην Πατρών Αθηνών 40 (διπλά από το μουσείο)