Σεμινάριο στα προιόντα Voulis Chemical

Στις 20/11/2016 ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθας αποφάσισε να διεξάγει ένα ενημερωτικό σεμινάριο στο προσωπικό της με κυρίους ομιλητές τον κ. Χρήστο Κολοκυθα ( στέλεχος του ομίλου Κολοκυθα ) και τον κ. Δημήτρη Βουλη ( επίσημος αντιπρόσωπος της Voulis chemicals ) . Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην έδρα του ομίλου , Γλαυκού 100, φιλοξένησε 25 υπαλλήλους ( 1/3 του προσωπικού ) ευδιάθετους για μάθηση , εξειδίκευση και περεταίρω κινητοποίηση από τους ομιλητές .

Η εταιρία βουλης , όντας στον χώρο των χημικών για το αυτοκίνητο και το φορτηγό από το 1983 , αποτελεί μια βιομηχανία κάθετης παραγωγής χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου & βιομηχανικά χημικά, βελτιωτικά καυσίμων, AdBlue, τεχνικά σπρέι, αρώματα, αντιψυκτικά, λάδια mix 2t,και γράσα που βοηθούν στην μακροζωία, στην εύρυθμη λειτουργία, στην προστασία του κινητήρα και πολλά ακόμα!

Το σεμινάριο ξεκίνησε με την κατηγορία των προϊόντων καθαρισμού του περιποίησης του φορτηγού του αυτοκίνητου  και συνεχιστικέ με τα βελτιωτικά καυσίμων και καθαριστικών μπεκ , με διαφορά προϊόντα αυτοκίνητου ενώ κορυφώθηκε με την κατηγορία του AdBlue. Μέσα στο διάστημα της ακρόασης , το προσωπικό είχε άκρως ενεργό ρόλο , θέτοντας ερωτήματα , κάνοντας παρατηρήσεις και εξαλείψανε τυχόν απορίες . Με την λήξη του σεμιναρίου το προσωπικό φάνηκε να έχει πλέον περισσότερη επιθυμία για εργασία μιας και τώρα θα ήταν εξοπλισμένο με γνώση και κίνητρα επιτυχίας , ενώ ο όμιλος Κολοκυθάς διέκρινε διάθεση για αύξηση των πωλήσεων από τους ανθρωπίνους πόρους του.

Ο Όμιλος Καύσιμα Κολοκυθάς ευχαριστεί τον κύριο προμηθευτή της Voulis Chemical και το προσωπικό της για την αρίστη συνεργασία και εύχεται άμεσα και θετικά αποτελέσματα!