Συμμετοχή στην LOGISTICS & TRANSPORTS  THESSALONIKI EXPO

Η Νέα Έκθεση για τα LOGISTICS & TRANSPORTS  THESSALONIKI EXPO

Ένα νέο εκθεσιακό event για τον τομέα των logistics και μεταφορών εγκαινιάζει, τον Απρίλιο 2024, στην Θεσσαλονίκη, η O.MIND CREATIVES. Η νέα έκθεση με την ονομασία LOGISTICS & TRANSPORTS  THESSALONIKI EXPO θα διεξαχθεί στον χώρο της HELEXPO, στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης – ΔΕΘ, στις 11-13 Απριλίου 2024, με έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα και βαλκανικό προσανατολισμό.

Η διοργάνωση, στοχεύει να συσπειρώσει τις όμορες χώρες που έχουν συστηματική συνεργασία με τη Βόρεια και την υπόλοιπη Ελλάδα σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics. Σχεδίασε έτσι ένα εκθεσιακό και συνεδριακό event που θα εστιάζει στην σύνδεση και τη συνεργασία αυτών των χωρών, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιπλέον προοπτικές συνεργασίας στις εταιρείες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Εταιρείες μεταφορών & logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμοί αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμοί, τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και επαγγελματικά οχήματα θα αποτελούν τους τομείς που θα καλύπτει η έκθεση.

Το εκθεσιακό event, άλλωστε, πλαισιώνεται και από το συνεδριακό brand LOGI.C conferences. Είναι γνώριμο και αναγνωρισμένο από την αγορά του για πάνω από μία δεκαετία.

Ελάτε στο περίπτερο μας για να μάθετε για:

  • το νέο μας κατάστημα στην Πόντου 98
  • το νέο καύσιμο LNG
  • τα πάντα για την DKV

 

Για να κάνετε την online κράτηση σας, πατήστε εδώ.