Τα λιπαντικά κινητήρων της Aegean για επιβατικά αυτοκίνητα & ελαφρά φορτηγά

Τα λιπαντικά κινητήρων της Aegean για επιβατικά αυτοκινήτα & ελαφρά φορτηγά αποτελείται από :
• 4 φουλ συνθετικά λιπαντικά
• 1 ημισυνθετικό λιπαντικό
• 4 πολύτυπα λιπαντικά

Velox Ultra MB 5W-30
100% συνθετικό πολύτυπο λιπαντικό τελευταίας τεχνολογίας κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων βενζίνης ή πετρελαίου με ή ή χωρίς υπερτροφοδότηση (turbo), πολυβάλβιδους και injection. Η ειδική σύνθεσή του εξασφαλίζει μακροχρόνια διάρκεια ζωής του κινητήρα, υψηλή προστασία από την τριβή και μειωμένους ρύπους.

Velox Ultra XT 5W-30
100% συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για κινητήρες της VW-Audi, καθώς και για επιβατικούς κινητήρες diesel, με ή χωρίς εκτεταμένα διαστήματα service. Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των κινητήρων τελευταίας τεχνολογίας που είναι εφοδιασμένοι με συστήματα επεξεργασίας των καυσαερίων και φίλτρα παρακράτησης σωματιδίων.

Velox Ultra RD 5W-30
Πλήρως συνθετικό λιπαντικό χαμηλής περιεκτικότητας σε τέφρα, ικανό να καλύψει τις ανάγκες και των πιο σύγχρονων επιβατικών κινητήρων με φίλτρο παρακράτησης σωματιδίων. Εξασφαλίζει απόλυτη προστασία του κινητήρα, καθαρό φίλτρο σωματιδίων, μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται οικονομία

Velox Synthetic 5W-40
100% συνθετικό πολύτυπο λιπαντικό. Ιδανικό για χρήση σε κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης. Καλύπτει τις ανάγκες λίπανσης των σύγχρονων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με ή χωρίς υπερτροφοδότητση (turbo), καταλυτικούς, πολυβάλβιδους και injection για τους οδηγούς που απαιτούν καθημερινά από το αυτοκίνητό τους την μέγιστη απόδοση είτε οδηγούν οικογενειακά αυτοκίνητα είτε αυτοκίνητα αγώνων.

Velox Power GT 10W-40
Συνθετικής τεχνολογίας πολύτυπο λιπαντικό, ειδικά μελετημένο για την λίπανση όλων των επιβατικών αυτοκινήτων με καταλυτικούς ή πολυβάλβιδους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ή χωρίς υπερτροφοδότηση (turbo), ατμοσφαιρικούς κινητήρες υγραερίου (LPG). Υψηλή απόδοση και προστασία σε όλες τις οδηγικές και κλιματολογικές συνθήκες.

Velox Premium S 15W-40
Υψηλής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Η υψηλή τεχνολογία συνθετικών προσθέτων εξασφαλίζει όλες τις απαιτήσεις λίπανσης των βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων συμβατικούς ή με υπερτροφοδότηση (turbo) καταλυτικούς και injection.

Velox Super 15W-50 και Velox Super 20W-50
Πολύτυπο ενισχυμένο λιπαντικό κατάλληλο για την λίπανση όλων των τύπων των καταλυτικών και ατμοσφαιρικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου συμπεριλαμβανομένων (turbo) και injection.

Velox SAE 30
Απλής ρευστότητας ορυκτέλαιο. Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας βασικά λάδια και πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας.Καλύπτουν τις ανάγκες λίπανσης απλών επιβατικών βενζινοκινητήρων πετρελαιοκινητήρων χωρίς υπερτροφοδότηση.